Waar kunnen warmte-isolerende en warmtestraling-terugkaatsende folieproducten worden toegepast?

Type vloer

  • Betonnen vloer: door het aanbrengen van bodemfolie en Tonzon-thermoskussens onder de vloer, verliest de vloer vrijwel geen warmte meer naar de kruipruimte, noch naar de bodem/aarde. Zo veel comfortabeler!
  • Betonnen vloer met piepschuim eronder: Piepschuim vertraagt de warmteafgifte alleen maar. Door het aanbrengen van bodemfolie en Tonzon-thermoskussens onder de vloer verliest de vloer geen warmte meer naar de kruipruimte, noch naar de bodem/aarde. Binnen enkele uren voelbaar warmer.
  • Betonnen vloer met vloerverwarming: juist bij vloerverwarming wordt door het aanbrengen van bodemfolie en Tonzon-thermoskussens onder de vloer heel veel energie bespaard. De warmte gaat niet langer voor een deel de kruipruimte in, maar gaat alleen nog naar boven. En er gaat ook geen warmte verloren naar de bodem/aarde. Gevolg: meer comfort, verwarming eerder uit, ’s morgens vlugger opgewarmd.
  • Houten vloer: door het aanbrengen van bodemfolie en Tonzon-thermoskussens, verliest de vloer geen warmte meer naar de kruipruimte, noch naar de bodem/aarde. Binnen no-time voelbaar warmer.
  • Convectorputten: deze kunnen worden geïsoleerd met meerlaagse reflectie-folie. De horizontale en neerwaartse warmtestraling blijft in de convectorput, warmt de instromende koude huiskamerlucht beter op en gaat niet meer verloren in de kruipruimte.
  • Parket: door het aanbrengen van bodemfolie en Tonzon-thermoskussens onder de vloer verliest de vloer geen warmte meer naar de kruipruimte, noch naar de bodem/aarde. Veel comfortabeler!
  • Plavuizen: door het aanbrengen van bodemfolie en Tonzon-thermoskussens onder de vloer, verliest de vloer geen warmte meer naar de kruipruimte, noch naar de bodem/aarde. Voelbaar warmer!
  • Vloerbedekking: door het aanbrengen van bodemfolie en Tonzon-thermoskussens onder de vloer verliest de vloer geen warmte meer naar de kruipruimte, noch naar de bodem/aarde. De vloer zal warmer worden.