Na jaren als manager gebouwenbeheer gewerkt te hebben (o.a. VU-Medisch Centrum en verschillende FNV bonden), ben ik in 2005 zelfstandig ondernemer geworden. Na verschillende (ver)bouwprojecten in binnen- en buitenland heb ik er voor gekozen om van mijn passie (effectieve energiebesparing met milieuvriendelijk en duurzaam materiaal) mijn specialisme te maken. Dat werd dus isoleren omdat het wetenschappelijk aangetoond is dat isoleren van alle soorten energiebesparing het meest effectief is. Resteerde voor mij alleen nog de keuze van welke sóórt isolatie en wáár in huis.

Anders gezegd: “waarmee kon ik, waar in huis, het meest effectief én milieuvriendelijk isoleren?”

Na veel onderzoek kwam ik uit bij vloerisolatie  in combinatie met bodemafdichting van de (vochtige) kruipruimte. Dat is dé vorm van isolatie die de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt. Restte alleen nog de keuze van de soort.

Om trouw te blijven aan mijn uitgangspunten, milieuvriendelijk en duurzaam, kwam ik uit op Tonzon-vloerisolatie, Tonzon-bodemfolie.

Tonzon is een hoogwaardige Nederlandse uitvinding, ongevaarlijk voor mens en milieu. Niet alleen tijdens het aanbrengen maar eeuwigdurend. Het verhoogd de waarde van uw huis en zal nooit verdacht worden. Verder uniek omdat Tonzon als enig isolatie produkt  twee van de drie soorten warmteverlies teniet doen, nl. warmteoverdracht door geleiding (conductie) en stralingswarmte, waar alle andere isolatieproducten zich beperken tot vermindering van warmteverlies door geleiding.

Na een interne bedrijfsopleiding en het lopen van stages bij andere Tonzon-ondernemers heeft Tonzon mij het gebied met Alphen aan den Rijn als uniek werkgebied gegund. Sindsdien, 2018, ben ik vertrouwd Tonzon-installateur.

Sinds 2021 is AlphenIsoleert ook INSULA gecertificeerd, een must in isolatieland!

De filosofie van AlphenIsoleert is dat kwaliteit zichzelf verkoopt. Veel van mijn klanten bevelen mij aan bij hun familie, vrienden en relaties.

Als wij toch bij u aan het werk zijn, dan kijken wij ook naar de staat van alle leidingen en afvoeren in de kruipruimte. Niet zelden zijn ophangingen van afvoeren doorgeroest en moeten deze vervangen worden en de afvoer weer op afschot gemaakt. Ook zijn er vaak kleine lekkages, die tegelijkertijd door ons verholpen kunnen worden.

Warm aanbevolen: het hele jaar door optimaal wooncomfort!