Diensten
Alphenisoleert.nl biedt u de volgende diensten aan:

  • advies op het gebied van energiebesparing en verbetering van het wooncomfort
  • leveren en installeren van het Tonzon-reflectiefolieproducten
  • leveren en installeren van Isobooster-isolatiefoliĆ«n

Strikt onafhankelijk
Alle adviezen van alphenisoleert.nl op het gebied van energiebesparing en verbetering van het wooncomfort zijn strikt onafhankelijk. Ook al levert het mij geen omzet op, ik zal altijd adviseren wat voor de klant het beste is.

Over comfort gesproken: een vaak vergeten comfortverbetering is nogal eens het vervangen oud (dubbel) glas door HR++ glas. Wel duur en ingrijpend, maar zeer effectief en comfortverhogend.

Ook heb ik weleens werk laten lopen, omdat ik de kosten in geen enkele verhouding vond staan met de mogelijke comfortverbetering en energiebesparing. Soms is een huis alleen tegen extreme kosten aan te pakken en dat doe ik niet. En, een enkele keer zijn er zo veel bouwkundige belemmeringen dat het helaas echt niet kan.

Reflectiefolie
Ik maak alleen gebruik van reflectiefolieprodukten, omdat die veel beter presteren dan andere materialen. Ik heb er voor gekozen om met die van Tonzon en Isobooster te werken. Die van Tonzon scoren het hoogst op de duurzaamheidsladder. Die van Isobooster vormen een perfecte aanvulling voor die gevallen waarin Tonzon te arbeidsintensief en daardoor te duur is.

Duurzaamheid
Ik gebruik duurzame en onderhoudsarme materialen. Vaak zijn ze bij de aanschaf wat duurder, maar gaan ze veel langer mee of kunnen niet gaan beschimmelen of rotten. Goedkoop is vaak duurkoop, maar waar goedkoop verantwoord is, gebeurt het zo goedkoop mogelijk.