Waarom AlphenIsoleert beter

voor u en uw huis is.

 

In tegenstelling tot de “grote landelijke bedrijven” komen wij 2 dagen langs en isoleren wij uw kruipruimte nooit in 1 dag!

 

Wat is het verschil? In Alphen en omgeving is de kruipruimte altijd vochtig, 365 dagen per jaar, soms meer, soms minder. (En als er nu (!) bij het kruipluik geen vocht zichtbaar is, betekent dat niet dat de hele kruipruimte (altijd) droog is!) Dit vocht trekt in uw fundering en uw vloer, of die nu van beton of hout is, vochtig is het altijd. En isoleren terwijl het materiaal nog vochtig is, is op lange termijn altijd slecht voor het materiaal, voor elk materiaal. Zeker wanneer dit vocht door de isolatie voor eeuwig in uw beton of hout blijft zitten.

De grote bedrijven komen van ver en willen zo weinig mogelijk reistijd en reiskosten, dus doen zij alles in 1 dag. AlphenIsoleert komt “uit de buurt” (Alphen aan den Rijn) en wij komen standaard 2 dagen. De 1e dag om bodemfolie te leggen en daarmee het bodemvocht af te sluiten waarna wij minstens een maand de tijd nemen om door de natuurlijke ventilatie uw kruipruimte kurkdroog te laten worden. Pas na droging komen wij een 2e dag terug om dan de feitelijke isolatie (onder tegen de vloer) aan te brengen. Wij doen dat zorgvuldig en sluiten alles, 100 %, af met onze isolatiefolie. Alleen dan heb je maximale isolatie, op voorwaarde dat het huis/de kruipruimte/het materiaal wel droog is.

Voor de grote bedrijven is 2 x langskomen te duur en daarom verkopen zij  “isoleren in 1 dag” als een voordeel, terwijl het feitelijk een nadeel is. Zijn die bedrijven dan slecht? Hoeft niet, want bij een te vochtig huis adviseren zij u “maatwerk”, zijnde een matig effectieve isolatie, bijvoorbeeld bodemisolatie. Maar bodemisolatie werkt nauwelijks, kost weinig om aan te brengen en levert veel winst op voor de aanbrenger. Maar ze vertellen u niet dat vloerisolatie van een droog huis voor uw portemonnee, uw huis én uw comfort veel fijner en voordeliger zou zijn.

 

En dat is waar AlphenIsoleert met Tonzon vloerisolatie in beeld komt.

 

Ons maatwerk is dat wij met het best isolerende product voor vloerisolatie werken (Tonzon bodemfolie in combinatie met Tonzon vloerisolatie) en dat wij onze werkwijze aanpassen aan uw huis door gewoon nog een keer terug te komen. Ons doel is dat u optimale vloerisolatie krijgt, het meeste waar voor uw geld en het beste comfort.

Een 10 voor kwaliteit dus, en niet een 6!