Hoi Bram van der Kwast,  Bedankt voor de werkzaamheden ;-). We vonden het ook plezierig hoe je alles deed. We zijn blij met het resultaat. De volgende stap is nog spouwmuurisolatie, maar de vloer voelt nu al een stuk warmer aan!

Beste Bram  Hartelijk bedankt voor je goede advies en gedane arbeid.  Ik hoop zelf ook dat ik er veel comfort en plezier van zal hebben. Graag wil ik je nog even mijn complimenten geven voor het snelle en netjes werken. Ook de communicatie vond ik zeer correct en adequaat.

Ik heb het reeds verzette werk bekeken en ik moet jullie complimenteren met de kwaliteit die jullie hebben geleverd. Het zag er keurig uit. Ook mijn vader was er uitermate over te spreken en hij is een kritische klusser.

Beste Bram, Nogmaals dank voor de nette uitvoering van de opdracht. De factuur hebben we zojuist voldaan.

Beste mevrouw den Boer, Naar aanleiding van de inspectie van de vloerisolatie geïnstalleerd door B. van der Kwast kan ik u het volgende meedelen. De isolatie is met de grootste zorg aangelegd. 

“Het lijkt wel of ik vloerverwarming heb”

“De temperatuur in de keuken is in één week van 18 naar 20 graden gestegen. Dat is toch iets om dankbaar voor te zijn. Meldde ik eerder al dat het aanzienlijk behaaglijker is en dat de gevoelstemperatuur tot kniehoogte reikt, nu is ook het succes van de vloerisolatie aantoonbaar.
Ik had het veel eerder moeten doen. Nogmaals heel veel dank. Ik zal niet nalaten een en ander rond te bazuinen! Een hartelijke groet,” Mevrouw J.N. uit IJsselstein. Vloer bestaand uit beton en daaronder 15 cm piepschuim en daaronder het Tonzon-isolatiesysteem.

“Om maar met de vloer in huis te vallen: Het werkt…En hoe!! Duidelijk ander klimaat in de benedenverdieping. Beetje flauwe, maar bewezen test: Ik op blote voeten een paar rondjes lopen en gewoon op een stoel zitten. Dat zou ik (met mijn wintertenen, hoewel alleen de kleinen, wel met eksteroog, maar ernstig genoeg) voorheen wel uit mijn hoofd hebben gelaten. Nou is het niet wat je noemt koud, maar als ik nu al dit verschil voel, dan kan het niet anders dat bij ernstige koude het resultaat nog sterker waarneembaar zal zijn.” De heer H.H. uit Gouda. Woont in jaren 70-woning met betonnen vloer en daaronder sinds twee weken het Tonzon-isolatiesysteem.”